King-pcb shërbimit

Rreth nesh

PCB PCB Dhe Kuvendi Prodhuesi, fleksibile dhe të ngurtë PCB fleksibile, Laser klishe, Printed Circuit Board - KingSong TeknologjiPCB PCB Dhe Kuvendi Prodhuesi, fleksibile dhe të ngurtë PCB fleksibile, Laser klishe, Printed Circuit Board - KingSong TeknologjiPCB PCB Dhe Kuvendi Prodhuesi, fleksibile dhe të ngurtë PCB fleksibile, Laser klishe, Printed Circuit Board - KingSong TeknologjiPCB PCB Dhe Kuvendi Prodhuesi, fleksibile dhe të ngurtë PCB fleksibile, Laser klishe, Printed Circuit Board - KingSong Teknologji

KingSong PCB Technology Ltd

KingSong PCB Teknologjia Ltd është një zgjidhje one-stop prodhues i besueshmërisë së lartë, nga të dyja anët e vetme në komplekse, multi-layer Printed bordet e qark dhe kuvendet nivelit të lartë (PCBA).
Që nga viti 2005 ne ofrojmë gamë të gjerë të zgjidhjeve të prodhimit që plotësojnë standards.Focus më të lartë të industrisë në tregjet e shumë të kërkuar të tilla si:. Kontrollit Industriale & Automations, Automobilistikë, të konsumit, Mjekësore, Telekom dhe më shumë ......

King-pcb Case

WhatsApp Online Chat!
shërbimin online të konsumatorëve
Sistemi Online Shërbimi ndaj klientit