Цар-PCB услуги

за нас

ПХБ и PCB собранието производителот, флексибилни и ригидни Флексибилни PCB, Ласерски Матрицата, печатено коло одбор - KingSong технологијаПХБ и PCB собранието производителот, флексибилни и ригидни Флексибилни PCB, Ласерски Матрицата, печатено коло одбор - KingSong технологијаПХБ и PCB собранието производителот, флексибилни и ригидни Флексибилни PCB, Ласерски Матрицата, печатено коло одбор - KingSong технологијаПХБ и PCB собранието производителот, флексибилни и ригидни Флексибилни PCB, Ласерски Матрицата, печатено коло одбор - KingSong технологија

KingSong PCB технологија ООД

KingSong PCB технологија ООД е решение производител една-стоп на голема сигурност, од едностран до комплексни, мулти-слој печатени електронски плочки и склопови од прво ниво (PCBA).
Од 2005 година ние нудиме широк спектар на производство на решенија кои ги исполнуваат највисоките индустријата standards.Focus на мошне тешки пазари, како што се:. Индустриска контрола и automations, автомобилската индустрија, уреди, медицински, Телеком и повеќе ......

Цар-PCB случај

WhatsApp Онлајн Chat!
Онлајн услуги на клиентите
систем за онлајн услуги на клиентите