Automotive PCB Kuvendi - KingSong PCB Technology Ltd

Automotive Kuvendi PCB

Automotive Kuvendi PCB

Automotive Kuvendi PCB

The Industria Automotive zhvillon një mijë milje, Automobilistikë është modern mjet jeta e domosdoshme të transportit, zhvillimin e saj dhe përdorimi përshpejton në masë të madhe jetën e njeriut rhythm.For tjetër rol të zhvillimit industrial, Automobilistikë si produkte finale mekanike, prodhimin e tij dhe aplikimi është i ngushtë lidhur me dizajn tjetër, industrinë e prodhimit, kërkesa e njeriut për automotives, për të promovuar industrinë e automobilave zhvillimin e shpejtë të përzënë industry.Basically tjetër, nuk ka industri nuk ka të bëjë me automotives, dhe Automobilistikë është bërë një simbol i materialit qytetërimit modern dhe progres dhe një përfaqësues i qytetërimit.

prodhimet e automobilave elektronike të përmbajë: audio, sistemet argëtuese makinë, GPS, makinë DVD, alarm, pasqyrë, kamera, headrest monitoruar, CD makinë, makinë MP3, pushtet makinë, akuzuar makinë, jastëk ngrohjes makinë, masazh makinë jastëk, jastekë masazh makinë, navigacion makinë, automjet udhëtonte regjistrues të dhënash, folësit e makinave, makinë ngarkues universal, optikë, përmbysur radar dhe kështu me radhë.

Prodhim Automotive PCB Kuvendi

Ka dy lloje të klasifikimit:
Pajisja Automotive kontrollit elektronik i pajisjes Automotive elektronike të kontrollit duhet të kombinohet me sistemin mekanik të Automobilistikë, e cila është quajtur "bashkimi elektromekanike" .Ata përfshijnë motor, shasi, trupi elektronike shembull control.For, elektronike sistem injektimi karburantit, frenimit kontrollin anti-kyçës, kontrollin anti-trung, kontrollin tërheqje, pezullimin e kontrollit elektronik, kontrollit elektronik transmetimin automatik, drejtues energjisë elektronik, etj
Kategoria tjetra është on-tabelë pajisja car elektronike, e cila mund të përdoret në mënyrë të pavarur në mjedisin e automobilave. Ajo nuk ka lidhje të drejtpërdrejtë me punën e itself.They Automobilistikë përfshijnë sistemet e automobilave të informacionit (p.sh. kompjutera makinës), sistemet navigacion, makinë audio dhe sistemet e argëtuese video, sistemet e komunikimit automjeteve-montuar, dhe pajisje të lidhura me internetin.

Në kushtet e industrisë së automobilave, ka kërkesa shumë të rrepta të PCB Prodhim, KingSong kemi përvoja shumë vite në fabrikim automobilave PCB, sidomos në kontrollin e procesit të termike, Rezistenca, sigurinë, ngurtësi etj

Cilësi PCBs ne ofrojmë janë aplikuar në shumë aplikim Automobilistikë, të përparuar prodhimit të automobilave PCB dhe  Automotive Kuvendi PCB facilities, sophisticated experiences and perfect management enable us to offer outstanding services to a variety of customers.

WhatsApp Online Chat!
shërbimin online të konsumatorëve
Sistemi Online Shërbimi ndaj klientit