Ngurtë Flex PCB - KingSong PCB Technology Ltd

ngurtë Flex PCB

ngurtë Flex PCB

ngurtë Flex PCB

The Ngurtë Flex PCB Board është një lloj i ri i bordit qark të shtypura që kombinon qëndrueshmëri e një PCB ngurtë dhe përshtatshmërinë e një PCB fleksibël. në të gjitha llojet e PCB , kombinim ngurtë dhe fleksibile është më rezistent e mjedisit keq aplikimit, prandaj kontrolli industriale, mjekësore dhe prodhuesit e pajisjeve ushtarake, ndërmarrja kontinentale po përmirësohet gradualisht ngurtë Flex PCB llogariten për proporcionin e prodhimit si një tërë.

1. Cili është ngurtë Boards Flex PCB?
Lindja dhe zhvillimi i FPC dhe PCB lindi produktit të ri të Flex bordit ngurtë PCB, i bordi Flex ngurtë PCB është FPC dhe bordi qark ngurtë, pas shtypur dhe procesin e ngutshme, ajo është e kombinuar së bashku në përputhje me kërkesat përkatëse të procesit të formojnë tabelen e rrjetit me karakteristikat mbështetëse të bordi fleksibel dhe bordi ngurtë.

2. Klasifikimi i ngurtë përkul PCB Boards:
Nëse në përputhje me procesin e klasifikimit, mënyra e lidhjes bordit fleksibël të bordit të ngurtë mund të ndahen në dy kategori: bordit përkul të ngurtë të përbërë dhe përkul bordi ngurtë lidhura, diferenca midis ngurtë përkul teknologji përbërë bordit, mund të jetë në proces, kombinimi, të cilat kanë një dizajn të përbashkët të verbër dhe të varrosur vrimë, dhe për këtë arsye mund të ketë një dendësi më të lartë të projektimit qark, për bordin përkul ngurtë kombinuar, bordi të veçantë fleksibël dhe të bordit të ngurtë përsëri pas duke bërë sintezën e presionit të bordeve qark të vetme, të ketë lidhje sinjal, por pa një design.But vrimë Aktualisht, " Flex-ngurtë PCB Bordi " është zakonisht të referuara si të gjitha produktet e fleksibile dhe të ngurtë bordit të detyrueshme, pa ndarjen e dy.

Ngurtë Flex PCB Board

3. Karakteristikat fizike të ngurtë përkul PCB Boards:
ngurtë përkul PCB Bordeve është i ndryshëm nga FPC origjinale dhe PCB në materiale, pajisje dhe process.In aspektin material, materiali i bordit të ngurtë është materiali i FR4 e PCB, materiali i bordit fleksibël është material i PI ose PET, të dy materialet e kanë të përbashkët, presioni ngrohjes norma tkurrje është i ndryshëm dhe kështu me radhë.

4. Avantazhet e ngurtë Bordeve Flex PCB:
1. pesha të lehta
2. shtresë e hollë Interface
3. rruga e transmetimit të shkurtër.
4. aperture Small hapjes.
5. zhurmë të ulët dhe besueshmërisë së lartë.

Për shkak të PCB përkul ngurtë është kombinim i FPC dhe PCB , prodhimin e tij është e ndryshme nga PCB zakonshëm dhe FPC, proces i veçantë për specialist të ndjekur kontroll, së pari, inxhinier KingSong CAM do të në bazë të kapacitetit të prodhimit në fabrikë për të dhënë konsumatorëve një optimization të arsyeshme , të bërë dizajnin e klientit mund të takohen prodhimin e fabrikës PCB capacity.After bordi fleksibël është transferuar nëpërmjet shtresa e brendshme, sipërfaqja duhet të shfletohen për të rritur forcën detyruese, dhe pallto të verdhë mbrojtës i polyimide është e mbrojtur nga presioni, kështu që FPC është made..The hapi tjetër është për të kombinuar PP me PCB hardboard për të formuar një board.It përkul ngurtë është e rëndësishme të theksohet se zona fleksibël bordi nuk mund të jetë i ndotur për të parandaluar shfaqjen e përfunduar product.After kalon përmes një seri e vrima shpimit, vrimave, transferimin grafik, lidhës maskë, trajtimin e sipërfaqes për të marrë product.Due përfundimtar të vlerës së lartë të Ngurtë Flex PCB Boardprodukteve, inspektim të kujdesshëm sh Ould të bëhet para se të dërgesës për të siguruar që të gjitha produktet e dorëzuar për klientët janë produkte të shkëlqyera.

Flex-ngurtë PCB Bordi

KingSong ka përvojë të pasur në prodhimin e ngurtë përkul PCB Bordet, ne ofrojmë bordeve qark të shtypura në cilësi dhe performancë të qëndrueshme duke qenë me kosto efektive në aspektin e PCB-ve manufacturing.and janë testuar gjithashtu duke përdorur Automated optike inspektimit (AOI) dhe Automated X-ray Inspektimit (AXI) pajisjet për të siguruar që të ofrojë shpejtësinë thelbësore dhe efikasitetin në një aplikim.

 

WhatsApp Online Chat!
shërbimin online të konsumatorëve
Sistemi Online Shërbimi ndaj klientit