PCB Kuvendi - KingSong PCB Technology Ltd

Kuvendi PCB

Kuvendi PCB

Kuvendi PCB

Si PCB gardian shërbimeve kuvendit ofrues, ne mbështesim PCB prodhimin dhe montimin së bashku me pjesë ndihmuese në një ndalesë. Ne përdorim shtet-e-artit-pajisje për të prodhuar PCB besueshme dhe të ofrojë të ulët pjesë kosto ndihmuese, makinë të avancuara për asamblenë bordit. PCB Ekipi ynë pjesët e prokurimit mund të urdhërojë pjesë të besueshme nga burime të ndryshme, dy vendas dhe të huaj.

PCB Fabrika Kuvendi

KingSong Circuit ofron të plotë të kthehet-kyç dhe të pjesshme të kthehet-kyç shërbime kuvendit PCB . Të plotë gardian shërbimit kuvendi, ne do të mbështesim të gjitha proceset përfshijnë prodhimin PCB, pjesë prokurimin dhe kuvendit. Dhe të kthehet-kyç të pjesshme të shërbimit, ju mund të zgjidhni për të furnizuar disa pjesë që ju doni, ne do të mbështesë bilancin dhe të bëjë asamblenë PCBA për ju.

Aftësitë e Kuvendit PCB

 •  kuvendi SMT dhe përmes kuvendit vrimë
 • Vetme apo të dyfishtë njëanshëm kuvendit të përziera PCB
 •  BGA, QFN, LGA, QFP, SOT, DFN
 • Të ulët të vëllimit të mesme mbështetjen e kuvendit bordit
 •  In-qark testimi (TIK), testimin funksional, Programimi IC
 • Quick-ana e prototypes PCBA
 • Selektiv Vala lidhës dhe veshja Conformal
 • Kuti të ndërtuar kuvendi dhe kuvendet Cable

Quote Kuvendi PCB

Për të japin kuotën e ne kemi nevojë të na informoni se çfarë ju duhet është gardian shërbim PCB me prodhimin PCB, komponentet blerjen, kuvendi, PCB klishe, test funksional ose disa prej tyre.

 •  Gerber me spec. për prodhimin e zhveshur PCB
 • BOM me çdo përshkrim Pjesë dhe detajet
 • vizatim SMD dhe vendin dhe të marr fotografi nëse është e nevojshme
 • Sasia ju duhet

PCB Kuvendi bashkim

Për çdo gjë duhet asistent, ju lutem mos ngurroni të dërgoni email-it tuaj për sales@king-pcb.com . Shitjet tona do të kthehem te ju sa më shpejt.

WhatsApp Online Chat!
shërbimin online të konsumatorëve
Sistemi Online Shërbimi ndaj klientit