Reverse Engineering - KingSong PCB Technology Ltd

Inxhinieri Reverse

Inxhinieri Reverse

inxhinieri PCB kundërt

Një tjetër shërbim PCB që ne ofrojmë është qark bordit PCB kundërt inxhinieri (kopje PCB, PCB klon). inxhinieri Reverse është një proces i analizimit të një produkti të dini se si ajo është projektuar dhe si funksionon. Ajo është përdorur zakonisht për dublikuar / përballimin një dizajn PCB pa vizatimet, Gerber ose listën pjesë. inxhinieri Reverse do të përdorë mostër për të gjeneruar skematike, Gerber për prodhimin e PCB, BOM për pjesë ndihmuese dhe të gjitha fotografi të lidhura për asamblenë PCB. klon PCB zakonisht përfshijnë edhe software në të programuar IC / MCU / Flash.

inxhinieri PCB kundërt

WhatsApp Online Chat!
shërbimin online të konsumatorëve
Sistemi Online Shërbimi ndaj klientit