PCB Gardian - KingSong PCB Technology Ltd

PCB Gardian

PCB Gardian

PCB Kuvendi Gardian

Për PCB shërbim kuvendit gardian, ne të kthehet dizajnit tuaj për produktin final PCBA përfunduar. Ju nuk keni nevojë për të gjetur një fabrikë të prodhimit PCB, burim pjesë nga furnizuesit të ndryshme, dhe pastaj të kombinuar të gjitha pjesët në një fabrikë asamble PCB. Këtu ne do të ju të gjithë mbështetjen në një ndalesë që është shërbimi ynë PCB gardian kuvendit. Ne do të organizojmë PCB juaj prodhimin së bashku me pjesët e ndihmuese, pasi të gjitha pjesët e gatshme, kuvendi PCB do të vazhdojë, të kursyer kohë dhe kosto për ju. Dhe në të gjithë procesin e, ne kemi cilësi të mëdha Ekipi siguroi të siguruar cilësinë e çdo pjesë e PCBA. Shërbimi gardian PCB kuvendit është zgjedhje e mirë për kompani të vogla apo të gjithë ata që duan të kursyer kohë dhe costGet kosto-efektive, efikase mjetet e grumbulluar shërbim gardian PCB, ju mund të na dërgoni me email për  sales@king-pcb.com  me Gerber tuaj dhe BOM për kuotë.

PCB Kuvendi Gardian

 

WhatsApp Online Chat!
shërbimin online të konsumatorëve
Sistemi Online Shërbimi ndaj klientit