Services - KingSong PCB Technology Ltd

Sherbime

Sherbime

Elektronike prodhues Services

KingSong Teknologjia offers total solution to customer’s manufacturing needs. Our customers mainly including companies from consumer, security and safety, industrial, medical, Network, Automation, measurement and counter device sectors. Some products we made are often requested to operate in harsh or hostile environments when quality and reliability are critical.

Shërbimet që ne ofrojmë:

Rapid PCB prototyping /PCBA prototypes
Mass PCB (printed circuit board) fabrication
Sourcing of customer designed components
IC burning and pre-programing
Soldering paste SMT stencils
Electronic parts DIP (trough hole)/SMT (surface mount) PCB board Assembling
Wiring and Cabling assemble
Final assembly all parts
E-test,AOI,X-ray,Function testing
Environmental coating and packaging
Logistic arrange for import and export from China

Kërkesa Quote (për PCB ose Kuvendit PCBA projekte):

1.Gerber dokumentit ose PCB dokumentit për Prodhimin Bare PCB Bordit.
2.Bom Lista (Bill e Përbërësit) për Kuvendin, PNP (Pick dhe Place skedë) me çdo pozicion Përbërësit.
3.PCB Sasia & Parametrat
(përfshirë materiale, shtresë, trashësi bakri, trashësi bordit, sipërfaqe përfunduar, lidhës maskë / ngjyra silkscreen ...)
4.Bom Lista duhet të përmendim informacion të detajuar për çdo lloj të componnets
(duke përfshirë Qty, Ref Nr, Vlera , Paketa, Përshkrimi, Furnizuesi ose Furnizuesi Ref etj ...)
5.Testing Tools dhe Testing Guide ose Metoda.

Kapacitetet Prodhim:

Aftësitë 1.PCB Prodhim:

Aftësitë PCB Prodhim

2.Flexible / Rigid-flex PCB Manufacturing Capacities:

Flexible Rigid-flex PCB Manufacturing Capacities

3.PCB Kuvendi Workplace dhe kapaciteteve:

PCB Kapacitetet e Kuvendit

If any demand of PCB or Kuvendi PCB projects,welcome to send your design files and requirement to us anytime at sales@king-pcb.com për kuotim të shpejtë brenda 1-24 orëve.

WhatsApp Online Chat!
shërbimin online të konsumatorëve
Sistemi Online Shërbimi ndaj klientit