Raja-pcb jasa

Tentang Kami

PCB Jeung PCB Majelis Produsén, fléksibel jeung kaku PCB fleksibel, laser Stencil, dicitak Circuit Board - KingSong TéhnologiPCB Jeung PCB Majelis Produsén, fléksibel jeung kaku PCB fleksibel, laser Stencil, dicitak Circuit Board - KingSong TéhnologiPCB Jeung PCB Majelis Produsén, fléksibel jeung kaku PCB fleksibel, laser Stencil, dicitak Circuit Board - KingSong TéhnologiPCB Jeung PCB Majelis Produsén, fléksibel jeung kaku PCB fleksibel, laser Stencil, dicitak Circuit Board - KingSong Téhnologi

KingSong PCB Téhnologi Ltd

KingSong PCB Téhnologi Ltd. mangrupakeun produsén solusi hiji-eureun realibiliti tinggi, ti single sided ka kompleks, multi-lapisan dicitak Circuit déwan jeung rakitan tingkat luhur (PCBA).
Kusabab 2005 kami nyadiakeun rupa-rupa leyuran manufaktur nu minuhan standards.Focus Industri pangluhurna di pasar kacida nungtut kayaning:. Control Industrial & Automations, Automotive, Consumer, Médis, Telecom sarta leuwih ......

Raja-pcb Case

WhatsApp Online Chat!
layanan palanggan online
Sistim layanan palanggan online