Raja-pcb jasa

Tentang Kami

PCB And PCB Assembly Manufacturer,Flexible And Rigid Flexible PCB, Laser Stencil,Printed Circuit Board - KingSong TechnologyPCB And PCB Assembly Manufacturer,Flexible And Rigid Flexible PCB, Laser Stencil,Printed Circuit Board - KingSong TechnologyPCB And PCB Assembly Manufacturer,Flexible And Rigid Flexible PCB, Laser Stencil,Printed Circuit Board - KingSong TechnologyPCB And PCB Assembly Manufacturer,Flexible And Rigid Flexible PCB, Laser Stencil,Printed Circuit Board - KingSong Technology

KingSong PCB Téhnologi Ltd

KingSong PCB Téhnologi Ltd. mangrupakeun produsén solusi hiji-eureun realibiliti tinggi, ti single sided ka kompleks, multi-lapisan dicitak Circuit déwan jeung rakitan tingkat luhur (PCBA).
Kusabab 2005 kami nyadiakeun rupa-rupa leyuran manufaktur nu minuhan standards.Focus Industri pangluhurna di pasar kacida nungtut kayaning:. Control Industrial & Automations, Automotive, Consumer, Médis, Telecom sarta leuwih ......

Raja-pcb Case

WhatsApp Online Chat !
Online customer service
Online customer service system