Industrial PCB Kuvendi - KingSong PCB Technology Ltd

Industrial PCB Kuvendi

Industrial PCB Kuvendi

Industrial PCB Kuvendi

Prodhimit të industrisë në vendin tonë ende ka hapësirë të madhe për të përmirësuar shkallën e automatizimit, industrisë kontrollit industrial kërkesës zgjerimit, niveli industrial Kinës automatizimi ende ka hapësirë të madhe, përveç robots industriale në të ardhmen do të jetë një gamë të gjerë të përdorimit, me qëllim të realizuar automatizimin e procesit, kontrollin e produkteve industriale të tilla si prirje sistem ndihmës rritjen afatgjatë është e qartë.

PMI dhe prodhimit rritja e investimeve të aseteve fikse vazhduar të përmirësohet, dhe shërim industria e kontrollit industrial pritet të mbahet për një kohë të gjatë orës tregun e produktit në rrjedhën e poshtme të industrisë së kontrollit industrial është i ndarë në e tregut dhe të projektit tregun OEM, dhe OEM proporcioni është përmirësuar gradualisht. OEM Tregu është kryesisht tregu pajisje, të tilla si vegla makine, makineri paketimit dhe prodhimit equipment.The tregun elektronik tipit Projekti i referohet tregut të inxhinierisë, të cilat kryesisht përfshin naftës, petrokimike, pushtet metalurgjike dhe facilities.In vitet e fundit publike, pjesën e tregut të pjesa e tregut OEM është rritur, dhe pjesa e tregut OEM ka arritur në 50% në 2016.We besoj se me zhvillimin e shpejtë të industrive në drejtim të rrymës të tilla si prodhimi 3C, përqindja e kontrollit të prodhimeve industriale në industrinë OEM pritet të rritet më tej .

Në vitin 2016, tregu OEM është në rritje me 6%, dhe zhvillimi i shpejtë i pajisjeve elektronike të prodhimit, pajisje mjekësore, pajisje paketimi dhe industritë e tjera pritet të përzënë rritjen e vazhdueshme të OEM Market.In 2016, pajisjet e prodhimit elektronike u rrit me më shumë se 20%, dhe tekstilit, plastike, ushqim, paketimin, shtypjen, ajer te kondicionuar, ashensor dhe kështu me radhë të gjithë kishin growth.With i mirë zhvillimin e shpejtë të pajisjeve elektronike të prodhimit, pajisjeve mjekësore dhe industritë e tjera në drejtim të rrymës, pjesa e produkteve të kontrollit industriale në tregun e OEM pritet të zgjerohet më tej.

Industrial Kuvendi PCB Furnizuesi

Rritja kërkesa e tregut është ngadalësuar, dhe industritë e mëdha me pjesë të madhe të produkteve të kontrollit industriale në tipin e projektit janë kimike, të energjisë elektrike, objektet komunale dhe publike, etj Produktet e kontrollit industriale varg gjerësisht, kryesisht duke përfshirë produktet e mëposhtme:
PLC , DCS, PAC, kontrollin e industriale, kontrollin e integruar, industriale, SCADA dhe automatizimi software, teknologjia e informacionit, ndërfaqe e njeriut-kompjuter, fieldbus dhe Ethernet industriale dhe komunikim pa tel, inverter tensionit të ulët, tension të lartë frekuencë converter, kontrollin motor, transmetimit mekanik, motor , makinë vizion, sensorë, instrumentet në terren, instrumentet e kontrollit ekran, instrument analiza, Aktivizuesit, të ulët pajisje elektrike të tensionit, lidhjet elektrike, kabineti pjatë, furnizimit me energji elektrike dhe kështu me radhë.

Kontrollit industrial i referohet kontrollit automatizimi industriale , kryesisht duke përdorur elektronike, elektrike, mekanike dhe software combination.It është kontrolli Factory, ose Factory Automation control.It kryesisht i referohet përdorimit të teknologjisë kompjuterike, teknologjisë Mikroelektronika dhe mjetet elektrike për të bërë prodhimin dhe prodhimit procesi i fabrikës më automatike, efikase dhe të sakta, dhe ajo ka të kontrollueshme dhe të shikimit.

Industria e kontrollit industrial është i ndarë kryesisht në gjashtë pjesë, ndër të cilat sistemi i kontrollit zë peshën më të madhe të tregut e të gjithë kontrollit industrial industry.Generally, kontrollit industrial mund të përmblidhen në gjashtë pjesë: Sistemi i kontrollit, të sistemit makinë, kontrollit lëvizje, actuator, mekanizëm reagime dhe të tjerët.

Sistemi i kontrollit ka pjesën më të madhe të totalit të industrisë kontrollit industrial , duke arritur në 31,70% .Sipas shkallës së tregut, pjesa e tregut të sistemit të kontrollit është më e larta, të kontabilitetit për 31.70%, e ndjekur nga sistemi lëvizëse, të kontabilitetit për 24% , dhe pjesa e mbetur është relativisht afër tregut.

Pjesa e tregut të markave vendore do të rritet gradualisht, dhe zëvendësimi i importit do të jetë një afat-gjatë trend.Domestic industria e kontrollit industrial ka filluar relativisht vonë, të gjithë procesin e zhvillimit të produktit të kontrollit industrial i brendshëm është procesi i zëvendësimit të importit, në vitet e fundit, vendi ynë produkte automatizimi në shtëpi çmimin përparësi e lartë e çmimeve seksuale të tregut në rritje në mënyrë të qëndrueshme, 2016 produktet e markave vendore automatizimi në pjesën e tregut të Kinës ka arritur 35%.

Me zhvillimin e vazhdueshëm të Internetit industrial dhe Internet industriale të gjëra të teknologjisë, industrisë së kontrollit industrial gradualisht po bëhet zhvillimi intelligent.The i intelektualizmit kontrollit industrial çuar edhe në përmbysje e tradicionale personalizuar, tregu i diferencuar demand.On rrugën të dallojnë konkurrencën, atë është gjithashtu duke përjetuar një transformim nga shitja e produkteve për të shitur shërbime dhe zgjidhje solutions.Industry, zgjidhje të integruara për momentin është bërë një pikë e nxehtë në prodhuesit më të lartë të kontrollit industrial janë në vijim, përmes theks të vazhdueshëm në forcimin dhe integrimin e saj e sistemit dhe të shërbimit të konkurrencës aftësi të integruar, për të fituar pjesën e tregut.

Prodhuesi industriale Kuvendi PCB

Elektronikë Industriale është një industri që po përjeton pafundme growth.This për shkak të kërkesës për produkte elektronike të cilësisë së lartë për të ndryshme të industriale applications.The kërkesës për produktet industriale gjithashtu rezulton në një kërkesë më të lartë për Printed Circuit Boards (PCB)dhe Industrial PCB Kuvendi për të mbështetur equipment.AS industriale që do të përdoren në pajisje të shumta, të PCBs industriale duhet të jenë të prodhuara në specifikimet e saktë për të përmbushur të gjitha kërkesat e aplikimit. KingSong japin bordet e shtypura qark dhe Kuvendi Industrial PCB për të përmbushur nevojat e aplikacioneve industriale.

KingSong ka ofruar PCB industriale dhe industriale Kuvendi PCB shërbime për më shumë se dhjetë vjet, ne mund t'ju japin me standarde dhe me porosi PCB ndërtuar për ofertën tuaj SPECIFICATIONS.WE brenda cilësinë dhe kohën më të shpejtë të ofrimit shërbime.Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me qark të shtypura tonë bordi dhe Kuvendi Industrial PCB për aplikime industriale produktit, mos ngurroni të kontaktoni us.You mund të dërgoni një email në sales@king-pcb.com

WhatsApp Online Chat!
shërbimin online të konsumatorëve
Sistemi Online Shërbimi ndaj klientit