Автомобилски PCB собрание - KingSong PCB технологија ООД

Автомобилство PCB собрание

Автомобилство PCB собрание

Автомобилство PCB собрание

На автомобилската индустрија се развива илјада милји, Автомобилски е современиот живот неопходна алатка за транспорт, нејзиниот развој и употребата голема мера го забрзува човечкиот живот rhythm.For друга улога на индустрискиот развој, автомобилската како конечна механички производи, за неговото производство и примена е тесно поврзани со другите дизајн, преработувачката индустрија, човечкото побарувачката за automotives, за промовирање на автомобилската индустрија брзиот развој, исто така, се вози на други industry.Basically, без индустрија има никаква врска со automotives, и автомобилската стана симбол на модерната цивилизација и материјали напредок и претставник на цивилизацијата.

Автомобилски електронски производи содржат: аудио, системи за забава, ГПС, автомобил DVD, аларм, огледало, фото апарати, потпирачи за глава монитор, автомобил CD, автомобил MP3, за напојување во автомобил, автомобил за полнење, автомобил греење перница, автомобил масажа перница, автомобил масажа перници, автомобил навигација, возило патувал на податоци рекордер, автомобил звучници, автомобил универзален полнач, оптика, обратен радар, и така натаму.

Производство на автомобилски PCB собрание

Постојат два вида на класификација:
Автомобилски електронски уред за контрола на автомобилски електронски уред за контрола треба да биде во комбинација со механички систем на автомобилската индустрија, која е наречена "електромеханички унија" .Тие вклучуваат моторот, шасијата, телото електронски control.For пример, електронски системот за вбризгување на горивото, сопирање анти-блокирачки, анти-пропадна контрола, контрола на тракцијата, електронски суспензија контрола, електронска контрола на автоматскиот менувач, електронски серво волан, итн
од друга категорија е на-табла автомобил електронски уред, кој може да се користи независно во автомобилската средина. Тоа нема директна врска со извршувањето на автомобилската itself.They вклучуваат автомобилски информатички системи (на пример возење компјутери), системи за навигација, автомобил аудио и видео системи за забава, возило монтирани комуникациски системи и уреди поврзани на интернет.

Во однос на автомобилската индустрија, постојат многу строги барања на PCB производство, KingSong имаат искуства многу години во автомобилската PCB Производство, особено за контрола на процесот на термичка, отпор, безбедност, цврстина и др

Квалитет ПХБ ги нудиме се применува во многу автомобилски апликации, напредни автомобилската производство на ПХБ и  Автомобилство PCB собрание  facilities, sophisticated experiences and perfect management enable us to offer outstanding services to a variety of customers.

WhatsApp Онлајн Chat!
Онлајн услуги на клиентите
систем за онлајн услуги на клиентите