Обратна Инженеринг - KingSong PCB технологија ООД

обратен инженеринг

обратен инженеринг

PCB обратен инженеринг

Друга услуга PCB нудиме е коло PCB обратен инженеринг (PCB копија, PCB клон). Обратен инженеринг е процес на анализирање на производот за да знаат како тоа беше дизајнирана и како таа работи. Таа најчесто се употребува за повторување / справување со PCB дизајн без цртежи, Гербер или листа дел. Обратна инженеринг ќе го примерот за да се генерираат шематски, Гербер за производство PCB, бирото за дел извори и сите поврзани додадени фајлови: за PCB монтажа. PCB клон обично вклучува и софтвер програмиран IC / MCU / Флеш.

PCB обратен инженеринг

WhatsApp Онлајн Chat!
Онлајн услуги на клиентите
систем за онлајн услуги на клиентите