Услуги - KingSong PCB технологија ООД

услуги

услуги

Електроника производителот услуги

KingSong технологија offers total solution to customer’s manufacturing needs. Our customers mainly including companies from consumer, security and safety, industrial, medical, Network, Automation, measurement and counter device sectors. Some products we made are often requested to operate in harsh or hostile environments when quality and reliability are critical.

Услуги што ги нудиме:

Rapid PCB prototyping /PCBA prototypes
Mass PCB (printed circuit board) fabrication
Sourcing of customer designed components
IC burning and pre-programing
Soldering paste SMT stencils
Electronic parts DIP (trough hole)/SMT (surface mount) PCB board Assembling
Wiring and Cabling assemble
Final assembly all parts
E-test,AOI,X-ray,Function testing
Environmental coating and packaging
Logistic arrange for import and export from China

Цитат барање (за на плочка или PCBA собрание проекти):

1.Gerber датотеката или PCB датотеката за Баре PCB одбор производство.
2.Bom Листа (Бил на компоненти) за Собранието, PNP (копачот и место на датотеки) со секој Компоненти позиција.
3.PCB Кол и параметри
(вклучувајќи материјал, слој со дебелина од бакар, дебелина на одборот, површина по завршувањето, залемени маска / боја Silkscreen ...)
4.Bom Листа треба да се спомене детални информации за секој вид на componnets
(вклучувајќи Количина, Реф број, вредност , пакет, Опис, Добавувачот или Добавувачот Реф итн ...)
5.Testing алатки и тестирање водич или метод.

Производствени капацитети:

1.PCB производство способности:

PCB Производство Можности

2.Flexible / Rigid-flex PCB Manufacturing Capacities:

Flexible Rigid-flex PCB Manufacturing Capacities

Собранието на работното место и капацитети 3.PCB:

PCB собрание Капацитети

If any demand of PCB or PCB собрание projects,welcome to send your design files and requirement to us anytime at sales@king-pcb.com за брзо цитат рок од 1-24 часа.

WhatsApp Онлајн Chat!
Онлајн услуги на клиентите
систем за онлајн услуги на клиентите